Despre noi

VideoVideo Suntem OFTUM, o clinica de oftalmologie specializata in operatiile cu laser. Avem ca scop renuntarea la purtarea ochelarilor si a lentilelor de contact, cu ajutorul laserului excimer si a laserului cu femtosecunda. Avem la dispozitie cea mai moderna tehnologie de varf, cu peste 20 de ani de experienta si un colectiv de profesori microchirurgi in frunte cu doctorul in stiinte al Universitatii Caroline prof. MUDr. Tomáš Juhás, DrSc., si MUDr. Tomáš Juhás junior PhD.

Ne ocupam de aceasta problema de peste 20 de ani, mai mult decat atat, am facut aceste operatii pe proprii ochi. Peste 2600 de operatii de succes ReLEx SMILE pe an, ne situeaza in randul celor mai experimentati chirurgi din Europa si din Asia Centrala.

„In prezent, ReLEx SMILE, este metoda cea mai buna si cea mai performanta de indepartare a dioptriilor fara durere.“

De ce ReLEx SMILE

TEHNOLOGIA

ReLEx SMILE utilizeaza laserul cel mai modern cu femtosecunda VisuMax 500, care indeparteaza exact si cu grija eroarea de refractie. Operatia decurge fara vreo afectare a straturilor superioare ale corneei.

RISC MINIM

Garantam minimizarea considerabila a aparitiei complicatiilor postoperatorii, care in cazul altor metode de operare, sunt legate tocmai de afectarea suprafetei corneei.

REGENERAREA

Dupa operatie vederea se stabilizeaza in cateva ore, cu precizarea ca riscul aparitiei lacrimarii si a senzatiei de ochi uscat este foarte redus. De asemenea, avantajul metodei ReLEx Smile 3D este absenta mirosului cauzat de arderea tesutului corneei.