Referinte

Joseph Cameroon

Englezul Joseph Cameroon s-a hotarat sa faca o calatorie de 9 luni prin Europa. Inainte de calatorie era preocupat de un singur lucru, de faptul ca isi va pierde ochelarii sau ca o sa-i sparga pe undeva. De aceea s-a hotarat sa faca operatia cu laser pentru inlaturarea dioptriilor. Preturile operatiei in Anglia au fost prea ridicate si de aceea a inceput sa caute o clinica in alte orase din Europa. A nimerit la Oftum, unde, dupa spusele lui preturile sunt de trei ori mai mici decat in Anglia. Joseph l-a contactat pe reprezentantul nostru englez Warrick – si astfel a fost facuta operatia.

Cum o descrie Joseph?
„Am fost socat de nivelul serviciilor pe care le-am primit de la primul meu e- mail pana la operatia propriu-zisa. La clinica s-au ocupat de mine domnul profesor si domnul doctor. Amandoi au fost foarte amabili si niste profesionisti desavarsiti. Inainte de sosirea la clinica mi-a fost putin frica pentru ca ma aflam intr-o tara straina si multi prieteni ma avertizau ca toata treaba poate fi riscanta, insa imediat ce i-am inatalnit pe doctori si m-am trezit la o clinica moderna, mi-am dat seama imediat ca sunt pe maini bune. Nu voi uita niciodata operatia! A fost fara durere, iar diferenta de vedere am simtit-o imediat. A fost nemaipomenita senzatia de a ma uita la lumea din jur pentru prima data fara ochelari. In primele 5-6 saptamani am parcurs o mare bucata a Europei in soare si pe ploaie si n-am avut nicio problema cu vederea! Domnului doctor si domnului profesor le sunt foarte recunoscator .“

Vladimír Dravecký

Azi, dupa trei luni de la operatie, trebuie sa apreciez ca este o schimbare uimitoare. In timpul meciului vad perfect pucul si poarta si stiu ca ma pot baza pe ochii mei. Operatia m-a ajutat si in viata obisnuita – in timp ce conduc masina, la asfintit, vad pe indicatoare chiar si literele foarte mici.

MUDr. Ivana Macejová

In fiecare zi luam decizii. Uneori acestea sunt rapide si usoare, iar uneori avem nevoie de mai mult timp pentru a le lua. Una din deciziile HNT importante este cu siguranta acea de a face interventia chirurgicala cu laser pentru eliminarea dioptriilor. Credeti-ma, ca pentru un medic care cunoaste toate riscurile operatiei, cu tot parcursul interventiei de la A la Z., acest lucru nu usureaza cu nimic decizia, fata de o persoana cu o alta profesie, poate din contra. Ma tot gandeam la acest lucru de cateva luni, iar cand am reusit sa pun in armonie munca, grija pentru fiica mea si planurile de vacanta, in ziua de joi, 31.07. am intrat in actiune. Am incredere in domnul doctor Juhas jr. PhD, fara nici un fel de rezerva; sunt convinsa de faptul ca este lider in domeniul nostru si sunt nespus de bucuroasa ca m-a operat chiar el. Totul a durat doar o clipa, rezultatul fiind excelent, iar eu ma bucur in fiecare zi cand vad fara ochelari si fara lentile de contact. Este o experienta extraordinara pe care pot s-o transmit mai departe, voua, tuturor celor care inca ezitati :)